2018 in cijfers 📊

Ik hou van data en het maken van lijstjes, overzichten en grafieken! Om het jaar 2018 af te ronden leek het mij grappig eens wat statistieken over mijn foto’s en fotografie op een rijtje te zetten in een mooi jaaroverzicht. Zit er iets bij wat je verbaast? Let me know! 😊

 

DISCLAIMER

Een beetje context vooraf. Je ziet in het overzicht bijvoorbeeld dat ik mijn Canon 6D en Canon 5D Mark III amper heb aangeraakt. Reden? Die heb ik begin van het jaar verkocht. 😉 Vrijwel het hele jaar heb ik gefotografeerd met de Canon 5D Mark IV. Verder moet ik ook een kleine voetnoot zetten bij het gebruik van de Canon 85mm, deze heb ik pas richting het einde van het jaar aangeschaft. Die heeft dus aanzienlijk minder de kans gekregen om een mooi aantal plaatjes op te bouwen! Het zal mij niks verbazen als in het jaaroverzicht van 2019 deze een stuk meer richting de 10.000 foto’s gaat!

 

JAAROVERZICHT

2018jaaroverzicht-NathanReinds