Portfolio Review Sessie

Nathan Reinds | Photographer of Shows & Productions Nathan Reinds | Photographer of Shows & Productions

Wie Wat Waar

Ik ben Nathan Reinds, professioneel fotograaf van grootschalige shows, concerten en live producties. Omdat anderen bereid waren om kennis te delen met mij, kon ik groeien in mijn werk als fotograaf. Daarom lijkt het mij mooi om de kennis door te mogen geven die ik in de loop der jaren heb opgebouwd.

Door middel van een Portfolio Review wil ik je helpen om je fotografie naar een nieuw niveau te tillen. Of je nu net begint, vers afgestudeerd bent of al een tijdje aan de weg timmert, je bent welkom om samen eens grondig door je fotografische werk te gaan en te kijken waar kansen liggen.

Een portfolio review zie ik als een gezamenlijk gesprek over je werk en hoe dat tot stand komt. Samen duiken we in je foto’s en ontdekken we waar je sterke punten liggen en hoe je kunt groeien op vlak van techniek, nabewerking en verhaal. Het gaat mij niet enkel om de feedback maar ook om een stuk inspiratie en het geven van nieuwe inzichten. Of je nu droomt van het exposeren van je werk, jezelf wilt uitdagen om creatiever te zijn, of gewoon wat richting nodig hebt, ik help je graag een stapje verder.

Voor wie?

Mijn expertise ligt in live-fotografie. Denk hierbij aan concerten, festivals, (zakelijke) evenementen of rtv-producties. Dit zijn de disciplines waar ik van waarde voor je kan zijn met mijn kennis. Voor andere vormen van fotografie, zoals portretwerk, bruiloften en natuurfotografie zijn er andere experts die je beter kunnen helpen. Of je nu starter bent of al even bezig: je bent welkom wanneer je het idee hebt dat een blik van buitenaf je verder kan helpen en je een vermoeden hebt dat ik die blik kan bieden.

Wat kost dat?

De Portfolio Review is een investering die je € 200 exclusief 21% btw kost.

Waar vindt de sessie plaats?

De sessie zal online plaats vinden via Zoom. Zo besparen we reistijd, reiskosten en benutten we onze tijd effectief!

Hoe ziet de sessie eruit?

We zullen ongeveer 90 minuten met elkaar in gesprek zijn.

Vooraf ga ik je vragen om een aantal zaken op te sturen, denk hierbij aan verschillende setjes foto’s maar ook bijvoorbeeld een lijst met de apparatuur die je gebruikt. In aanloop naar de Portfolio Review bestudeer ik de beelden die je hebt gestuurd en bereid ik mij inhoudelijk voor op ons gesprek. In het gesprek maken we kennis, bespreken we de opgestuurde beelden en is er alle ruimte voor vragen.

Na de sessie stuur ik je een samenvatting op van de besproken feedback en de aanbevelingen. Zo heb je een naslagwerk waar je op terug kunt vallen. Ik kan mij namelijk goed voorstellen dat er veel informatie op je afgevuurd wordt en het lastig is om dit allemaal te onthouden.

Maak een afspraak

Stuur mij een mailtje op info [@] nathanreinds [.nl] en we gaan het samen regelen!

Nathan Reinds | Photographer of Shows & Productions Nathan Reinds | Photographer of Shows & Productions
error: Content is protected !!